Seniorenactie!

Tot eind november is er een seniorenactie bij ons.  Bekijk hier snel wat deze actie inhoudt!

Reportage Overzicht

Er zijn verschillende soorten voor verschillende gelegenheden.  Hier kan u de meeste mogelijkheden bekijken.  Heeft u nog andere wensen of vragen, aarzel niet om mij te contacteren!

Kindersessie

The kids are alright!

Je kinderen en je gezin veranderen hard en snel. Je dierbare kroost wordt snel groot. Tijd om die schattigheid, speelsheid of is het ondeugendheid... te vereeuwigen.

 
 

Zakelijk portret

Go pro!

Goed voor de dag komen tijdens een sollicitatiegesprek, congres of netwerkavond is vanzelfsprekend. Je denkt er niet bij na en doet het gewoon. Goed voor de dag komen doe je tegenwoordig ook online én met een foto die staat voor wie je bent.

Familiesessie

We are family!

Wat is er leuker dan met z’n allen op de foto? Of met de grootouders erbij... Of de liefjes.. En later.. Met de kleinkinderen of wie weet een viergeslacht. Fun verzekerd.

 
 

Koppelsessie

Love is in the air!

Vlinders in de buik, verdrinken in elkaars ogen, maag in de knoop... Verliefd zijn is zalig! Jarenlang samen, geen woorden nodig, liefde die elke dag groeit... Of je nu jong bent, of iets minder jong.. Het maakt niet uit: als koppel samen voor de lens staan moet je gewoon eens doen!

Zwangerschap / newbornsessie

Welcome to the world!

Een nieuw leven is enorm kostbaar. Zo broos en breekbaar. Een bollende buik is hier het eerste prachtige teken van. Leg het vast zodat je nog jaren kan nagenieten van dat eerste gezinsgeluk.

 

Communie

Spring time!

Communiefoto’s moeten je hart doen smelten en geven je grote dag een extra snuifje magie! Ken jij ergens het gedroomde decor of kom je liever naar de fotostudio? Jij kiest. Ik neem de tijd, brengt je aan het lachen en stelt leuke poses voor. Het resultaat is een ontspannen en spontane shoot.