Gezinsreportage, een prachtig geschenk!

Eén van de beste geschenken dat een vader kan krijgen zijn foto’s van zijn kinderen.

Zo kreeg ik 2 lieve dames en heer bij mij in bezoek in de studio.
In het begin is dat altijd eventjes wennen, dat poseren maar na enkele minuten deden ze dat zoals volleerde modellen!
We hadden een leuke reportage met het daarbij horende resultaat.

 
Salon 2.png
 

Toen ik de foto’s verwerkt had heb ik de papa uitgenodigd om het resultaat te komen bekijken op groot scherm. Hij kon naar eigen zeggen moeilijk kiezen tussen de foto’s, dat wilt alleen maar zeggen dat de fotosessie geslaagd is.

Hij kiest ervoor om enkele foto’s op te hangen in zijn huis zodat hij elke dag van zijn kinderen kan genieten. En een prachtig portraitbox om de andere foto’s te bewaren en te kunnen showen aan iedereen die wil!

Bedankt voor deze leuke ervaring! Ik ben er zeker van dat er nog lang van deze foto’s wordt genoten.


Wilt u een photoblock winnen? Kijk hier hoe u dat kan!

Photoblocks zijn helemaal terug van weggeweest! Daarom wil ik via deze weg dit product in de kijker zetten.

Alle photoblocks hebben een mooie strakke uitstraling.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwart en wit zijn de populairste maar ze zijn ook verkrijgbaar in grijs of eikenhout.

U kan de photoblock bij, op of naast elk ander op de kast zetten of u kan ze ook ophangen. Ze zijn voorzien van een handig ophangsysteem. Elk block is gelamineerd zodat u ze makkelijk kan onderhouden. Zo zal u uw geliefde foto’s levenslang kunnen koesteren.

Nu wilt u weten hoe u dit kan winnen? Simpel!
De eerste 3 personen die me een mooie foto van hun gezin of geliefde toesturen, krijgen een gratis photoblock ter waarde van €40,00!
Stuur uw mailtje naar johan@flashhoogstraten met uw foto in bijlage.

p.s. Wist u dat u deze photoblocks ook steeds kan bestellen bij mij in de zaak of via flashprinting.be? Lekker gemakkelijk en toch de beste kwaliteit.


Cadeau voor de afstuderende studenten!

De maand juni is voor velen buiten een mooie lentemaand ook een vervelende maand.  Studeren, binnen zitten bij mooi weer, niet uitgaan,...
Maar voor de laatstejaarsstudenten is het de laatste keer en dat moet gevierd worden!

Ik zoek modellen, zowel jongens als meisjes, die een keertje in mijn studio willen komen poseren.
Helemaal gratis en voor niets!

Waarom?
Als fotograaf moet ik natuurlijk ook een beetje mezelf af en toe bijscholen en daarom doe ik beroep op mensen die graag eens een keertje een fotosessie willen doen.
Nu heb ik laatst een nieuwe set studiolampen gekocht waar ik eerst eens een keertje mee wil experimenteren. 

Wat ga ik doen?
Het is de bedoeling dat ik zwart/wit foto's ga maken en graag in thema.  Dus het is de bedoeling dat u op zoek gaat naar een mooi kostuum of jurk en enkele leuke accessoires. Graag had ik enkele foto's genomen zoals u hieronder kan bekijken.

Je wilt dat en hoe regel je dat?
Je mag eerst en vooral een mailtje sturen naar mij: johan@flashhoogstraten.be.  Ik laat u weten of u geselecteerd bent en dan maken we even een afspraak in persoon om alle afspraken te maken.
De eerste 5 die me contacteren mogen helemaal gratis!

Hier zijn enkele voorbeelden van foto's welke stijl ik wil proberen te verkrijgen.
Bron: Harcourt Paris

Cadeautjes voor de communie

Welke cadeautjes zou je allemaal kunnen kopen voor een communiecant?  De meesten hebben eigenlijk al alles wat ze willen hebben thuis en hoe kan je origineel voor de dag komen?

Eén van de meest typerende zaken bij een communiefeest is de outfit, het feest en het feit dat deze kinderen stilaan toch echt wel wat groter worden.  
Met deze tips zal jij het leukste cadeau geven aan uw petekind, kleinkind, neefje of nichtje.

1. Schoolbenodigdheden

pennenzak_met_foto.jpg

Of het nu vormelingen of eerste communiecanten zijn.  Schoolbenodigdheden zijn praktisch, kan leuk zijn en is niet noodzakelijk duur.
Je kan een leuke pennenzak, of een doos met kleurpotlodengeven, allemaal zaken waar kinderen meestal héél blij mee zijn.

En zoals de meeste zaken is dit ook gemakkelijk te personaliseren met een foto of een coole prent.

Kijk bij Spector wat de verschillende mogelijkheden zijn en laat ze kostenloos verzenden als u Flash Hoogstraten aanduid bij de verzending.
 

2. Instax camera

fujifilm_Instax_mini_8-5-1000x1000.jpg

Het leuke van de Instax camera's is dat er vele verschillende modellen zijn.  Vele kleurtjes en natuurlijk het allerleukste is dat je hiermee zeer leuke foto's kan nemen.
Er is voor elk wat wils en je kan tegenwoordig ook vele verschillende soorten fotopapier verkrijgen voor deze camera's.

Ik heb er zelf ook eentje en zou het niet meer kunnen missen.  Een echte aanrader!

 

3. Een dagje pretpark of dierentuin

dierentuin-770x400.jpg

Dit is een leuke uitstap zijn voor de communiecant en dat kan je allemaal samen doen.  En wanneer je de ouders van de communiecant een cadeautje wil geven, dan kan je die thuis laten zodat zij een dagje rust krijgen na deze drukke periode.

Het allerleukste van zo'n dagje is dat je een super dagje hebt, mooie foto's kan nemen en laten afdrukken.  Zo heb je er een herinnering voor het leven bij.

Dus ik zou zeggen, kopen die tickets!!

Meer informatie?

Waarschijnlijk kennen jullie nog vele andere prachtige cadeau's, die mag je altijd laten weten.
Hebben jullie graag meer informatie over zo'n personaliseerbaar schoolgerief of over zo'n instax camera, jullie zijn steeds welkom bij mij in de zaak!

Heb jij een kindje in huis dat dit of volgend jaar zijn/haar communie doet en wil jij een mooie herinnering aan deze speciale dag laten maken?  Druk op de knop en bekijk de mogelijkheden voor een communieshoot.

 

 

 

 

Zwart wit fotografie

6 tips om uw foto's om te toveren in prachtige zwart wit prenten.

Mijn grootvader verklaarde me gek wanneer ik enkele foto's die ik van hem genomen had in zwart wit had gezet.  Waarom doe je dat nu?  Vroeger waren we zo blij toen we eindelijk een kleurenfoto hadden.

Hij heeft misschien wel een punt, maar het geeft een zwart wit foto dikwijls meer emotie, drama of de essentie van de prent weer.
Daarom kan je hieronder enkele tips vinden om uw foto's tot prachtige zwart wit prenten om te toveren.

Flashb&w.jpg

Communie 2018

Hallo!

Communieseizoen 2018 is weer volop op gang getrokken.  Voorbije weekend mijn eerste van dit seizoen gehad, in de sneeuw zelfs! 
Binnenkort, wanneer de kinderen en ouders hun foto's voor het eerst te zien krijgen, heb ik weer het geluk om al die blije, lachende en ontroerde gezichten te mogen aanschouwen.

Heeft u zelf een kind dat zijn/haar vormsel, eerste communie of lentefeest doet?  Wacht niet te lang met het vastleggen van uw fotosessie!!  Hoe vroeger je vastlegt, hoe minder stress voor jullie en voor mij om het tijdig klaarhebben van uw kaartjes, boekjes, geschenkjes,....
Wilt u meer informatie over onze communie mogelijkheden?  Bekijk snel onze communiepagina en vraag uw communiegids aan.

 Benieuwd naar de volledige outfit?

Benieuwd naar de volledige outfit?

De beste tip voor uw Valentijn.

Hallo!

Ik weet het, iedereen vindt dat Valentijn overbodig is en dat dat dus niks voor hen is!

Maar als er één ding zeker is!!  Met de volgende tips zal deze Valentijn er eentje zijn die ervoor zorgt dat u goed zit voor de komende jaren!

Geef uw email adres hieronder in en ontvang meteen enkele super tips voor deze Valentijn.  Er zit zelfs een fantastisch en volledig gratis valentijnscadeau in voor de snelle beslissers!  

Van Gils-38.jpg
DSC_4609-bewerkt.jpg
DSC_7443-bewerkt.jpg
DSC_5967.jpg

John en Peggy

John en Peggy hadden professionele foto's nodig voor op hun website en sociale media.  Dan ben je bij Flash aan het juiste adres.  Voor het nemen van zulke foto's doe ik graag een gesprek met mijn klanten tijdens de shoot.  Zo voelen ze zich op hun gemak en dat produceert veel mooiere prenten.
Ze vertelden me dat ze samen een grote liefde hebben voor schrijven.  Liedjes en toneelstukken schrijven.  Met héél veel passie deden ze dit.  Over de liedjes die ze al geschreven hebben. Over de geweldige kinderboeken die er allemaal zijn, zowel in het Nederlands als in het Engels, en nog vele andere zaken.

Veel succes nog in het uitoefenen van zo'n mooie stiel!  Ik ben er zeker van dat we nog van jullie gaan horen.  

Hoelenjohn.jpg

Familiereportage De Ruytter

Elke keer er iemand bij u thuis komt en kijkt naar die mooie foto tegen uw muur.... Wauw!!!!
Dat is het gevoel dat ik wil bereiken bij het nemen van familiefoto's.

Familie de Ruytter wilde dat ook en kwamen dus bij mij in de studio voor een familiesessie.
We hebben samen met goed gelachen!  Vooral Loïc was een echt lachebekje!  

Wil je ook zo'n leuke familiesessie?  Vul je gegevens hieronder in en krijg vrijblijvend onze familiegids met de vele mogelijkheden en prijzen.

Ruytter Blog 1.jpg

Communie komt eraan! 4 tips voor de perfecte foto's

Nu is het nog koud, maar met deze tips zal je voor een warme communie zorgen!

Loeman-95.jpg

De communie is een belangrijke gebeurtenis voor uw kind.  Het is één van de eerste keren dat er een groot feest gegeven wordt ter ere van uw kind. 
Daarom vind ik het belangrijk dat u mooie foto's heeft waar je kaartje mee kan maken en kan koesteren voor later.
Met de tips die ik u geef zal je merken dat iedereen verbaasd is dat u zelf deze foto's genomen heeft.  Wil je graag deze tips ontvangen?  Vul hieronder uw email adres in en druk op de knop.  De tips zal u meteen ontvangen!

Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor uw communiefoto's.  Ga snel naar onze communiepagina en kom alles te weten over onze vele mogelijkheden.  Druk op de knop hieronder.

Happy 2018!!

Beste, liefste klanten!

2017 was een fantastisch, boeiend jaar.  Er zijn véél leuke baby's, kinderen, ouders, aanstaande moeders, koppels, grootouders, hele families en zelfs huisdieren bij mij geweest dit jaar.  Er is goed gelachen, hard gewerkt, traantjes weggepinkt bij het zien van de mooie foto's en véél lieve woorden zijn gevallen.  Ik dank jullie allen voor deze fantastische ervaring en laten we er in 2018 nog een grotere lap op geven!!!

20172 1.jpg
2017 1.jpg

Kerstshopping

Deze week zijn we de hele week open, dus ook op donderdag en zaterdag namiddag.
Wilt u uw geliefde verassen met een origineel cadeau?  Geef een cadeaubon voor een fotosessie.  Dit zijn cadeaus die een leven lang meegaan.  Dat is pas waarde voor uw geld!

Heeft u reeds een mooie foto genomen?  U kan ze deze week nog komen afdrukken bij ons, ze zijn op een uurtje klaar.  Ook een ruim assortiment van frames is beschikbaar bij ons.

U merkt het al, snel naar Flash!

DSC_5583-bewerkt.jpg