Zwart wit fotografie

6 tips om uw foto's om te toveren in prachtige zwart wit prenten.

Mijn grootvader verklaarde me gek wanneer ik enkele foto's die ik van hem genomen had in zwart wit had gezet.  Waarom doe je dat nu?  Vroeger waren we zo blij toen we eindelijk een kleurenfoto hadden.

Hij heeft misschien wel een punt, maar het geeft een zwart wit foto dikwijls meer emotie, drama of de essentie van de prent weer.
Daarom kan je hieronder enkele tips vinden om uw foto's tot prachtige zwart wit prenten om te toveren.

Flashb&w.jpg

Communie 2018

Hallo!

Communieseizoen 2018 is weer volop op gang getrokken.  Voorbije weekend mijn eerste van dit seizoen gehad, in de sneeuw zelfs! 
Binnenkort, wanneer de kinderen en ouders hun foto's voor het eerst te zien krijgen, heb ik weer het geluk om al die blije, lachende en ontroerde gezichten te mogen aanschouwen.

Heeft u zelf een kind dat zijn/haar vormsel, eerste communie of lentefeest doet?  Wacht niet te lang met het vastleggen van uw fotosessie!!  Hoe vroeger je vastlegt, hoe minder stress voor jullie en voor mij om het tijdig klaarhebben van uw kaartjes, boekjes, geschenkjes,....
Wilt u meer informatie over onze communie mogelijkheden?  Bekijk snel onze communiepagina en vraag uw communiegids aan.

 Benieuwd naar de volledige outfit?

Benieuwd naar de volledige outfit?

De beste tip voor uw Valentijn.

Hallo!

Ik weet het, iedereen vindt dat Valentijn overbodig is en dat dat dus niks voor hen is!

Maar als er één ding zeker is!!  Met de volgende tips zal deze Valentijn er eentje zijn die ervoor zorgt dat u goed zit voor de komende jaren!

Geef uw email adres hieronder in en ontvang meteen enkele super tips voor deze Valentijn.  Er zit zelfs een fantastisch en volledig gratis valentijnscadeau in voor de snelle beslissers!  

Van Gils-38.jpg
DSC_4609-bewerkt.jpg
DSC_7443-bewerkt.jpg
DSC_5967.jpg

John en Peggy

John en Peggy hadden professionele foto's nodig voor op hun website en sociale media.  Dan ben je bij Flash aan het juiste adres.  Voor het nemen van zulke foto's doe ik graag een gesprek met mijn klanten tijdens de shoot.  Zo voelen ze zich op hun gemak en dat produceert veel mooiere prenten.
Ze vertelden me dat ze samen een grote liefde hebben voor schrijven.  Liedjes en toneelstukken schrijven.  Met héél veel passie deden ze dit.  Over de liedjes die ze al geschreven hebben. Over de geweldige kinderboeken die er allemaal zijn, zowel in het Nederlands als in het Engels, en nog vele andere zaken.

Veel succes nog in het uitoefenen van zo'n mooie stiel!  Ik ben er zeker van dat we nog van jullie gaan horen.  

Hoelenjohn.jpg

Familiereportage De Ruytter

Elke keer er iemand bij u thuis komt en kijkt naar die mooie foto tegen uw muur.... Wauw!!!!
Dat is het gevoel dat ik wil bereiken bij het nemen van familiefoto's.

Familie de Ruytter wilde dat ook en kwamen dus bij mij in de studio voor een familiesessie.
We hebben samen met goed gelachen!  Vooral Loïc was een echt lachebekje!  

Wil je ook zo'n leuke familiesessie?  Vul je gegevens hieronder in en krijg vrijblijvend onze familiegids met de vele mogelijkheden en prijzen.

Ruytter Blog 1.jpg

Communie komt eraan! 4 tips voor de perfecte foto's

Nu is het nog koud, maar met deze tips zal je voor een warme communie zorgen!

Loeman-95.jpg

De communie is een belangrijke gebeurtenis voor uw kind.  Het is één van de eerste keren dat er een groot feest gegeven wordt ter ere van uw kind. 
Daarom vind ik het belangrijk dat u mooie foto's heeft waar je kaartje mee kan maken en kan koesteren voor later.
Met de tips die ik u geef zal je merken dat iedereen verbaasd is dat u zelf deze foto's genomen heeft.  Wil je graag deze tips ontvangen?  Vul hieronder uw email adres in en druk op de knop.  De tips zal u meteen ontvangen!

Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor uw communiefoto's.  Ga snel naar onze communiepagina en kom alles te weten over onze vele mogelijkheden.  Druk op de knop hieronder.

Happy 2018!!

Beste, liefste klanten!

2017 was een fantastisch, boeiend jaar.  Er zijn véél leuke baby's, kinderen, ouders, aanstaande moeders, koppels, grootouders, hele families en zelfs huisdieren bij mij geweest dit jaar.  Er is goed gelachen, hard gewerkt, traantjes weggepinkt bij het zien van de mooie foto's en véél lieve woorden zijn gevallen.  Ik dank jullie allen voor deze fantastische ervaring en laten we er in 2018 nog een grotere lap op geven!!!

20172 1.jpg
2017 1.jpg

Kerstshopping

Deze week zijn we de hele week open, dus ook op donderdag en zaterdag namiddag.
Wilt u uw geliefde verassen met een origineel cadeau?  Geef een cadeaubon voor een fotosessie.  Dit zijn cadeaus die een leven lang meegaan.  Dat is pas waarde voor uw geld!

Heeft u reeds een mooie foto genomen?  U kan ze deze week nog komen afdrukken bij ons, ze zijn op een uurtje klaar.  Ook een ruim assortiment van frames is beschikbaar bij ons.

U merkt het al, snel naar Flash!

DSC_5583-bewerkt.jpg

Kleinkindjes van Anita

Anita Van Duyse is de trotse grootmoeder van 5 lieve kinderen.

Omdat ze met haar man regelmatig in Spanje is en toch haar schatten dicht bij haar houdt, heeft ze het fantastische idee gehad om deze lieve kindjes met hun ondeugende snoetjes mee te nemen.
Deze mooie gezinsportretten hangen nu te blinken in haar woning in Spanje.  En als ze onderweg is, kan ze altijd haar studio album meenemen om na te genieten.

Veel plezier daar in het hopelijk iets warmere Spanje! Tot ziens!!

Verjaardagsfeestje

Tess heeft voor haar verjaardag ervoor gekozen om met haar beste vriendinnen een leuke sessie te boeken.  Deze zeer leuke bende heeft nu een mooie herinnering aan deze dag doordat ze een uurtje later allemaal een mooie ingekaderde foto hebben meegekregen. 

Tess 1.jpg

Bij het bekijken van hun foto zullen ze later ongetwijfeld met heimwee aan deze tijd terugdenken.  Dank u Tess en co!  Door jullie enthousiasme hebben jullie ook een lach op mijn gezicht getoverd!